Voorzieningen

Voorzieningen op de camperplaats

Wij willen graag dat u zich thuis voelt en daar doen wij ons best voor.

Op onze camperplaats hebben we ruim 40 plekken, allen met 6 A stroom. Op iedere plaats kunt u ook 10 of 16 A krijgen. Bij aankomst kunt u op de wand van de receptie zien hoe ons terrein is ingedeeld.

Wij hebben verharde plekken en plekken op gras.

Ons ruime sanitairgebouw heeft luxe douches en badkamers met vloerverwarming. De toiletten liggen er pal naast. Het gebruik zit bij onze prijs in.

In onze saniservicehoek is een aparte plaats ingericht voor het legen van cassette toiletten en vuilwater, met uiteraard voldoende ruimte om alles goed te reinigen. Wij hebben ook afwasplaatsen met warm water. Er is een aparte plaats voor de inname van afval. Op het terrein is gratis WiFi beschikbaar. Tegen betaling kunt u gebruik maken van een wasmachine.

Nieuw is onze activiteitenhoek met een koersbalbaan. De uitleg van dit leuke spel hangt erbij en het gebruik is gratis voor onze gasten. Ook hebben wij een paar dartsborden hangen, waar u naar hartenlust kunt gooien.

Uw fietsen kunt u droog parkeren.

Op loopafstand van ‘de Doornekamp’ ligt de Hierdense Kakelhoeve. Een kleinschalige boerderij waar op biologische wijze kippen worden gehouden. Met een uniek concept, waarbij een ‘kip’ geadopteerd kan worden, zijn deelnemers verzekerd van biologische eieren. Op bestelling kunt u ’s morgen verse eieren krijgen van de Hierdense Kakelhoeve en krijgt u informatie over de kakelhoeve. In overleg is een bezoek aan de hoeve mogelijk.

chicken-4849979_640